A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Крилоський ліцей
Галицької міської ради Івано-Франківської області

Чарівниця осінь

Дата: 19.09.2021 21:28
Кількість переглядів: 150

Найбагатшою порою року є осінь.Вона збирає весь урожай з полів, садів, городів і лісів. А про дивограй кольорових барв і немає що говорити ... Мабуть, їй притаманні всі кольори,що існують у природі. Сьогодні пустунка - Осінь господарювала у Крилоському ліцеї. Учнями 1-4 класів було оформлено виставку "Чарівниця осінь".І о диво! Ожили казкові герої, тваринки і чарівні композиції.Фантазії і умінням діток можна тільки захоплюватись.

Найменші школярики старшої дошкільної групи здивували всіх білими грибами .А веселі овочі ніби посміхалися з корзинки. Першачки захопилися тваринками:ї жачок , кит, свинки - як справжні. До другокласників у гості прийшли осінні овочі і фрукти: баклажановий кит, песик пудель. Цікавинкою стала рамочка з жолудів на їхній фотографії. Загадково замиготіли віконця у гарбузовій хатині. А ваза з кукурудзи вмістила багато осінніх дарунків.Третій клас виготовив аплікації з осінніх листочків та композиції з фруктів і квітів. А 4 -й клас нагадав усім, що все підвладно часу .Осінній годинник нагадує, що швидко завершиться рік. Цікавинкою став кактус із огірків.

А на згадку про теплі дні можна було сфотографуватися у фотозоні,постояти біля перелазу,вдихнути запах яблук, груш,винограду,помилуватись вишитими рушниками і посидіти- відпочити на солом'яних тюках.Цікаво ,а куди можна дістатися квітучою драбинкою?..Ви не знаєте?..



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора