A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Крилоський ліцей
Галицької міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з волейболу" (дівчата)

Вітаємо з перемогою! Ділимося нашими здобутками і вітаємо команду дівчат Крилоського ліцею із зайнятим ІІІ - місцем на територіальному етапі змагань з волейболу «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» Хай кожного з вас ( у спорті, навчанні, роботі - у ЖИТТІ!) завжди супроводжує УСПІХ!     

15:29 07.03.2024

Чарівниця осінь

Найбагатшою порою року є осінь.Вона збирає весь урожай з полів, садів, городів і лісів. А про дивограй кольорових барв і немає що говорити ... Мабуть, їй притаманні всі кольори,що існують у природі. Сьогодні пустунка - Осінь господарювала у Крилоському ліцеї. Учнями 1-4 класів було оформлено виставку "Чарівниця осінь".І о диво! Ожили казкові герої, тваринки і чарівні композиції.Фантазії і умінням діток можна тільки захоплюватись.

21:28 19.09.2021

День Здоров'я

Нетрадиційно відзначили День здоров'я здобувачі освіти Крилоського ліцею.Ними проведено свято "Печеної картоплі".На ньому було все:похід у ліс,перевірка туристичних навиків,повторення правил поводження з відкритим вогнем у природі,танці-банси,приготування обіду.Цікаво пройшло представлення-ознайомлення з кожним класом. Усі були оригінальними і неперевершеними. Додому кожен поніс гарний настрій і чудові, позитивні враження.

21:45 14.09.2021

«Ходить по землі Святий Миколай»

Насичений подіями рік добігає до кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Тож саме діти найбільш щиро чекають на це свято. Святий Миколай завітав до учнів Крилоської школи вітаючи усіх дітей ізі святом та подарува їм подарунки!

18:04 20.12.2020

Вишиванка - цвіте над Україною

Першим до нас споконвіку приходило слово. І з кожним словом світ ширшав, розкривав свої принадні обрії... Світ - мов казка. І пізнаємо ми його за допомогою слова, рідних звичаїв і традицій. Підтримуючи національні звичаї і традицій, обряди, ми повернули до життя Свято Матері, Свято вишиванки.

12:10 23.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора